18.5.10

είμαστε όλες ξανθιές αγαπημένες παναγιές


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κάθε φορά που μεγάλοι καλλιτέχνες και οι επώνυμοι φοροφυγάδες σύντροφοί τους επιχειρούν να πλουτίσουν και να σταθούν μεταξύ τους αλληλέγγυοι υπερασπίζοντας τα συμφέροντα τους, δυνάμεις προβοκατόρικες δίνουν χέρι βοηθείας στους λαούς, τον ορθολογισμό και το κατεστημένο του νόμου. Μπροστά στην δίκαια οργή του συντρόφου Τόλη που πλημμύρισε τις μεσημεριανές εκπομπές επιστρατεύτηκαν για μια ακόμη φορά πολύμορφοι μηχανισμοί προβοκάτσιας, υπονόμευσης, αποπροσανατολισμού και τρομοκρατίας. Ήδη τα ΜΜΕ εκμεταλλεύονται βάναυσα τη τραγική μείωση της περιουσίας του καλλιτέχνη για να στήσουν σκηνικό φόβου και πειθαναγκασμού. 
Με προφανή στόχο της να επικρατήσει ο νόμος και να σταματήσει το μεγάλο ποτάμι απάτης και πλουτισμού μας, εμείς, η Ένωση Επωνύμων Ευνοημένων Ελλάδος καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον μεγάλο καλλιτέχνη Βοσκόπουλο, και τη καταγγέλουμε ως προσπάθεια φίμωσης και τρομοκράτησης της άρχουσας τάξης που υπερασπίζεται τη δράση των επώνυμων Ελλήνων φοροφυγάδων για τη διεύρυνση των περιουσιακών τους στοιχείων. Επίσης καταγγέλλουμε την μεθοδευμένη εκδίωξη της Α. Γκερέκου απ' το βαρυσήμαντο έργο της στο πολιτισμό. Υπογραμμίζουμε ακόμα τη πρωτόγνωρη αγανάκτηση των επωνύμων και την αποφασιστικότητα των χρονίως ευνοημένων να παλέψουν για την ανατροπή της σκευωρίας κατά του συντρόφου Βοσκόπουλου και το διώξιμο των εγκληματιών της εφορίας που μαζί με τον ανώνυμο λαό θέλουν να εξοντώσουν την φοροδιαφεύγουσα πλειοψηφία.
Η λαίλαπα των μέτρων κατά των επωνύμων ευνοημένων του κράτους είναι προϊόν της στρατηγικής του προλεταριάτου και των αντιεξουσιαστών να πάρουν πίσω όλες τις καταχτήσεις των καταξιωμένων καλλιτεχνών, να μετατρέψουν την ανώτερη τάξη των ιδιοκτητών πολυτελών κατοικιών στη Μύκονο σε μάζα χωρίς δικαιώματα, βουτηγμένη μέσα στην εξαθλίωση αντί στις λατρεμένες πισίνες, σε εύκολη λεία για παραπέρα μείωση των κρυφών μας εισοδημάτων και καταπίεση των εξωτικών μας διακοπών.  Δε θα περάσει!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ!
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ

8 σχόλια:

  1. EΓω συμφωνω με αυτη την ενωση,αμαν πια με αυτους τους φτωχομικρομεσαιους που σκουζουν,μου χαλαν την ορεξη.
    Εδω παντως κολλαει μια ωραια ιστοριουλα.
    Βλεποντας η Μαρια Αντουαννετα,το πληθος το εξαθλιωμενο κ την αναταραχη,ρωτησε
    -Μα,καλα γιατι διαμαρτυρονται αυτοι?
    -Γιατι δεν εχουν ψωμι να φανε
    -Ε τοτε,γιατι δε τρωνε παντεσπανι??

    Η καταληξη της Μαριας Αντουαννετας,γνωστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφία είναι απίστευτη, όπως και το κείμενο!! Δε σταματάω να γελάω!
    Μπράβο για το μανιφέστο, είθε η αγάπη των ευνοημένων να είναι μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τη φόρμα υπογραφών δε βλέπω και ανησυχώ! Επιτέλους, πού υπογράφουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ΓΓ της ΕΕΕΕ μου μεταβίβασε τις θερμές ευχαριστίες της γενικής συνέλευσης και του Τόλη προσωπικά σε όλους εσάς τους τίμιους απλούς αγωνιστές που συμπαραστέκεστε σε αυτή την ακραία επίθεση στα συμφέροντά τους. Άλλοι σιωπηλά με χαμόγελα σαν της Μαριάνας, άλλοι με πύρινα σχόλια σαν αυτό του celin, άλλοι με ακτιβιστική δράση σαν του μπαλονιού και άλλοι που ακόμα διαστάζετε να εκδηλώσετε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Μη το κρατάτε μέσα σας, ο Τόλης σας έχει ανάγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δίστασα για λίγο μήπως στοχοποιηθώ ως υποκινητής επαναστατικών ενεργειών, ωστόσο η συνείδηση μου δεν με αφήνει να κοιμηθώ μέρες τώρα.

    Δηλώνω λοιπόν την αμέριστη συμπαράσταση μου σε αυτό τον μυθικό ογκόλιθο, αυτό το ανώτερο ελεύθερο πνεύμα που, μετά συζύγων, πρώην και νυν, αποτελεί μέγιστη κοιτίδα πολιτισμού για τον βασανισμένο μας τόπο.

    Ας μας καταδικάσουν, αδέρφια. Εμείς στο ψευδεπίγραφο δίλημμα "πολιτισμός ή βαρβαρότητα" πάντα θα απαντάμε "πολιτισμός"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλος ένας γνήσιος αγωνιστής του πολιτισμού, άλλη μια κατάθεση ψυχής! Silent, είσαι μεγάλη καρδιά!
    για τον πολιτισμό ρε γαμώτο!
    (χαααααααχαχαχχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευκαιρίας δοθείσης θα ήθελα από βάθους καρδιάς να εξάρω και γω με τη σειρά μου το μεγαλείο ψύχης του silentcrossing που με προσωπικό κόστος αλλά αξιομνημόνευτο κουράγιο έκανε αυτή τη πραγματική κατάθεση εαυτού στο όνομα του Τόλη και όλων των κατατρεγμένων από το κράτος επωνύμων. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπερβάλετε βρε παιδιά, ο Τόλης έδωσε την ψυχούλα του γι' αυτό τον τόπο και τώρα οι αχάριστοι του ζητάνε και λεφτά από πάνω. Υποχρέωση μας είναι να συμπαρασταθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis