14.12.09

ανακοίνωση για τη δολοφονική επίθεση στον σύντροφο Μπερλουσκόνι




Ο ΣΙΛΒΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ
Όσο κι αν χρειάζεται να εκφοβίσουν και να απειλήσουν, για να περάσουν την αντεπιχειρηματική πολιτική που απαιτεί ο λαός, να γνωρίζουν ότι μπροστά τους θα βρουν το καπιταλιστικό -επιχειρηματικό κίνημα ανασυγκροτημένο, ρωμαλέο, να υπερασπίζει τα ταξικά συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών. Και αυτή η δολοφονική επίθεση, προστίθεται στα αλλεπάλληλα κρούσματα καταστολής και αυταρχισμού που το λαϊκό κίνημα εξαπολύει εναντίον μας και σε όσους με πάθος υπερασπίζονται την υπέροχη αντιλαϊκή και κερδοφόρα πολιτική μας. 
Οι προκλητικές διαιτησίες ενάντια στη Μίλαν, οι μαζικές αυξήσεις στις τιμές των ερωτικών συνοδών, των πλαστικών επεμβάσεων και της προθετικής μαλλιών, οι συλλήψεις των συνεργατών μας της μαφίας, η προκλητική απόσυρση από την αγορά της νέας κολλεξιόν  του συντρόφου Αρμάνι και οι αυξανόμενοι τραμπουκισμοί των ιερόδουλων και των call-girls, είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της πολιτικής του περιορισμού των κερδών μας και της απεχθούς καταπολέμησης της διαφθοράς που θέλει να επιβάλλει στα συμφέροντά μας η εργατική τάξη.
Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες, η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Καπιταλιστών Ελλάδας καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του ιταλού πρωθυπουργού και καλεί σε σύσκεψη επιχειρηματικούς φορείς, δημοσιογράφους, θρησκευτικές και παιδοφιλικές οργανώσεις για την ανάπτυξη κοινής, συντονισμένης δράσης ενάντια στις λαϊκές απαίτησεις για κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια στη ζωή.
Ο αγώνας του Σίλβιο δεν μπορεί και δεν θα πάει χαμένος. Η αποτρόπαια πράξη εναντίον του ξεσήκωσε ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που δεν θα κάνει πίσω αν δεν δικαιωθούν οι στόχοι μας.
Ευχαριστούμε όλους τους πολιτικούς, όλες τις επιχειρηματικές συλλογικότητες, οργανωμένες και ανοργάνωτες, στην Ιταλία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και το δημοσιογραφικό κατεστημένο που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε και συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στο τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί για το Σίλβιο Μπερλουσκόνι.


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
ΦΤΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ
ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ

Ομοσπονδία Καπιταλιστών Ελλάδας



2 σχόλια:

  1. Έτσι φίλε,δεν είναι δυνατόν ο λαουτζίκος να περιορίζει την ευημερία των καπιταλ(η)στών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπωσδήποτε, με ποιο δικαίωμα!
    Αλληλεγγύη σε όσους έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis