18.3.09

Τέρμα τα ψέματα, με το νέο νόμο θα εντυπωσιάσετε!

Ο χειμώνας που έφυγε ήταν μια σαιζόν πολύ σκούρα από μόνη της για να προκύψει κάποιο μόνιμο κομψό αποτέλεσμα, γι' αυτό χωρίς λύπη σας ανακοινώνουμε ότι τα μαύρα χρώματα έκλεισαν για φέτος τον fashion κύκλο τους. Και φυσικά αυτό απαιτεί, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, κουκούλες, full-face και σκούφοι μέσα στη ντουλάπα. Αυτό ήταν. Σε αποθήκευση λοιπόν.

Η ποινικοποίηση, βέβαια, της χειμερινής κολλεξιόν απ' τη κυβέρνηση, ως ακραίο μέτρο αναχαίτισης της κακογουστιάς των ελλήνων διαδηλωτών, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Περιμέναμε από την αστυνομία να αναγνώριζε την ειδικότητά μας στην κομψότητα και να μας συμβουλευόταν, τουλάχιστο. Δε το έκανε. Γι' αυτό και εμείς απορρίπτουμε τις αποφάσεις της, προτείνοντας εναλλακτικά ένα νέο urban παλμό στα παγκόσμια trends για τα αξεσουάρ κεφαλής.

Ο ντεμοντέ ολοπροσωπος σκούφος δίνει τώρα τη θέση του στο μινιμάλ μεταpunk και το αυστηρό tailoring του κράνους της φωτογραφίας. Το ασημοκόκκινο είναι εδώ για να δηλώσει κατηγορηματικά αν παρακολουθείτε τις εξελίξεις ή όχι. Με γωνίες όρασης ανανεωμένες και up-to-date, αυτορυθμιζόμενους αεραγωγούς για τα δακρυγόνα και αποσπώμενο σαγόνι που κουμπώνει - ξεκουμπώνει πανεύκολα με clips (δεν χρειάζεται μπλογκ), οι διμοιρίες των urban praetorians δε μπορούν παρά να σας κολακέψουν για το απαράμιλλο στυλ σας.


Η λογική του less is more και του contemporary ύφους μετά τον ανασχηματισμό είναι της μόδας πιο πολύ από ποτέ. Απανταχού fashionistas των δρόμων κάνετε τη διαφορά ανάμεσα σε όλα τα not black full face! Τα φετινά δυναμικά και σε πολλές περιπτώσεις επιθετικά σχέδια,(φώτο) δεν υποστηρίζονται παρά με εξίσου powerful λύσεις για τα μάτια. Με ανσωματωμένους ειδικούς φακούς για extreme συνθήκες ηλιοφάνειας και χημικών ετοιμαστείτε για μια "επεισοδιακή" εμφάνιση όπου κι αν είστε καλεσμένοι.

Το κρυφό μας χαρτί, ωστόσο, και το νέο πλέον απόλυτο φετίχ του καλοκαιριού, είναι το θαλάσσιο στρώμα, ενδεικτικό του μεσογειακού μας ταμπεραμέντου. Ξαπλώστε αναπαυτικά στο διπλό ανάκλιντρο με την παρέα σας πίνοντας ένα δροσιστικό χυμό και διατηρείστε την ανωνυμία σας. Από ασφαλές βινύλιο με ασφαλείς βαλβίδες. Με κυματιστή βάση, άνετα καθίσματα-πολυθρόνα και 4 θέσεις για ποτά. Μαζί θα πάρετε και ανταλλακτικά μπαλώματα για τυχόν επιδιορθώσεις. Αν μέχρι τώρα για κάποιους λόγους το αποφεύγατε, φέτος αξίζει να το τολμήσετε.

3 σχόλια:

  1. Ήρθε η ώρα να λανσάρουμε το look 'Darth Vader’.
    Ενώ για τις ζεστες μέρες του Aυγούστου, προτιμήστε το ensemble ‘stormtrooper’ για όλες σας τις διαδηλωτικές ανάγκες, που αντανακλά και τον ήλιο και είναι πιο δροσερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι χάρμα! Να φανταστείς ότι έχω χάσει ολόκληρη σειρά διαδηλώσεων επειδή δεν είχα τι να φορέσω. Όλο τα ίδια και τα ίδια δε λέει.
    Καιρός να εκσυγχρονιστούμε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητές μου Lalu και τσαούσα, αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό σας για τη ριζοσπαστική αντιμετώπιση της κακογουστιάς απ' τη κυβέρνηση. Περάστε από τα καταστήματά μας, το αφεντικό τρελάθηκε και σας κάνει δώρο από ένα σετ υπέροχων καύκαλων για μια in fashion πλήρη εξάρτηση...
    η φαντασία στο δρόμο (αφού κάνει μια βόλτα πρώτα από την αγορά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis