21.10.09

το πάθος για τη λευτεριά είμαι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ
Μερικούς μήνες μετά την οριστική παραγραφή απ' την βουλή των οικονομικών σκανδάλων, και το μόνο θύμα της βίαιης καταστολής του αστικού κράτους που κρατούταν ακόμα προφυλακισμένος (στα απάνθρωπα κάτεργα του Μονάχου) ήταν ο σύντροφος Μιχάλης Χριστοφοράκος. 
Ο Μ. Χριστοφοράκος το καλοκαίρι που μας πέρασε, αντί να απολαμβάνει τις ετήσιες του διακοπές στη μαγευτική Κοπακαμπάνα, έπεσε θύμα του τυφλού κύματος συλλήψεων και βιαιοπραγιών και της συνηθισμένης τακτικής εκφοβισμού και τρομοκράτησης των επιχειρηματιών αγωνιστών που είχαν ξεχυθεί δωροδοκώντας στα υπουργικά γραφεία. Εβδομάδες ολόκληρες, η επιλεκτική «δικαιοσύνη», που επέτρεψε σε «αθώους» να βγαίνουν από τη φυλακή μετά από 45 μόνο μέρες απεργίας πείνας, που κυνήγησε λυσασμένα τους αγνούς εξολοθρευτές της κακιάς Κωνσταντίνας Κούνεβα, που βασάνισε, και κακοποίησε τίμιους αγωνιστές των εθνοσωτήριων φασιστοσυμμορίων και τους αφαίρεσε κάθε δικαίωμα να δολοφονούν ανενόχλητα μετανάστες, αυτή η δικαιοσύνη τολμούσε να κρατά φυλακισμένο το σύντροφο Μιχάλη και καταργώντας κι αυτή ακόμα την αστική «νομιμότητα» του προκαλούσε επικίνδυνη για το νέο του κούρεμα κλειστοφοβία ώστε να μη μπορούσε να κοιμηθεί και να μη μπορούσε να φαει. Ήταν πολύ ανήσυχος και είχε κρίσεις πανικού. Για να περνάει το χρόνο του, αυτός ο τίμιος αγωνιστής των επιχειρηματικών συμφερόντων, διατηρούσε αλληλογραφία με την αγωνίστρια  Πάρις Χίλτον, ενα ακόμα θύμα του ταξικού χαρακτήρα της σύγχρονης δικαιοσύνης, που πέρασε 45 ολόκληρες μέρες και αυτή στη φυλακή. 
Είναι προφανής η προσπάθεια εξόντωσης του Μ. Χριστοφοράκου, που στο πρόσωπό του (όπως και πολλών διωκόμενων επιχειρηματιών) η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί προσπαθούν να πάρουν τη ρεβάνς από την αναγκαστική μείωση των ποσών της μίζας λόγω της παγκόσμιας κρίσης. Και τώρα πια, σε αυτή τη νέα αρχή, όλοι εμείς πρέπει να σταθούμε δίπλα του, για να τον βοηθήσουμε στον αγώνα για τριφυλλή ζωή, για να αποτρέψουμε παρόμοιες εξοντωτικές πρακτικές του κράτους απέναντι σε κάθε αληθινό καπιταλιστή αγωνιστή.


ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ SIEMENS
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ
Οργάνωση Ελλήνων Καπιταλιστών
 


2 σχόλια:

  1. προσυπογράφω...!
    προσυπογράφω...
    ασκαρδαμικτί και αμετακλήτως..:-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    αφεντικό, θα κάνουμε καμιά πορεία; Να στείλουμε ένα γράμμα στη διεθνή αμνηστεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis