28.10.09

η ζωή όπως θα έπρεπε να είναι (ασφάλεια και κόκα κόλα)



... ο κ. υπουργός, αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους τραυματίες και ευχήθηκε για την ταχεία ανάρρωσή τους, έκανε λόγο για «απεχθή και φρικαλέα» τυφλή βία εναντίον 20χρονων παιδιών και ζήτησε συσπείρωση των πολιτών γύρω από τη Δημοκρατία. Ο υπουργός έστειλε μήνυμα και προς την κοινωνία ότι «είμαστε παρόντες» και προς τους δράστες πως «η απάντησή μας θα είναι άμεση και αποφασιστική».
Δεν θα επιτρέψουμε, είπε ο κ. υπουργός προστασίας του πολίτη, να μετατραπεί η χώρα «σε επικράτεια του φόβου» και διαβεβαίωσε πως «οι θρασύδειλοι δολοφόνοι θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη Δικαιοσύνη».
Η κα υπουργός υγείας επίσης εξέφρασε και εκείνη την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στους τραυματίες και στους οικείους τους...

τα παραπάνω αποτελούν μια πιστή αντιγραφή από εδώ,
(υποσημείωση: σε αυτό το  εδώ ο υπουργός προστασίας του πολίτη δεν αναφέρεται στους πολίτες της φωτογραφίας)



5 σχόλια:

  1. Γιατί να αναφερθεί σε αυτούς? Φοράνε στολή? Είναι θεσμός? Μα σε παρακαλώ τώρα, Μένιο, μην το κάνεις αυτό με ενοχλεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να είμαι πιο ακριβής, αντέγραψα...
    Πραγματικά στις παραπάνω δηλώσεις, όταν τις πρωτάκουσα απ' τη τηλεόραση, η αναφορά στους 20χρονους και την απροκάλυπτη βία απέναντί τους, μου σήκωσε τις τρίχες, αισθάνθηκα ότι οι ίδιες μου οι σκέψεις στρέφονται ενάντιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντίδραση+σεξ,
    αν το καλοσκεφτούμε, το ξύλο σε κάθε νεαρό διαμαρτυρόμενο περνάει πια στις συνειδήσεις ως ένας νέος "αχτύπητος" θεσμός της πατρίδας. Και βέβαια σε αυτή τη χώρα τους θεσμούς δεν τους αγγίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν έχεις τίτλο, στολή η "καρέκλα" δεν έχεις ούτε νομιμότητα ούτε βαρύτητα.
    Oποτε οι πολυάσχολοι τιτλούχοι, ένστολοι, καρεκλάτοι σε πατάσσουν νομίμως και με μαζική ( αν και βουβή) κοινωνική αποδοχή και μετά δεν το συζητάνε παραπέρα - για σένα θα μιλάνε γαρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis