4.4.09

London Obituary

άραγε να είναι αυτή η παγερή γαλήνη της οριστικής αναγνώρισης του θανάτου; πώς αλλιώς να αντιληφθώ την ατμόσφαιρα μετά τη σύνοδο των 20 στο Λονδίνο; Αυτοί που έχουν τη μοίρα του κόσμου στα χέρια τους μαζεύτηκαν, συμφώνησαν σε αυτά που μπορούσαν να συμφωνήσουν, έβγαλαν και μερικές φωτογραφίες και έφυγαν. Ξέχασαν όμως το πτώμα.

το σώμα που ψυχορραγούσε τόσα χρόνια κείτεται τώρα απόκοσμα με την ανάμνηση των 20 που γύρισαν ξανά στα τετρημμένα της εξουσίας, των χιλιάδων που κατέβηκαν στους δρόμους και των εκατομμυρίων που συνεχίζουν να ζουν μέχρι να πεθάνουν.

καμιά φορά μου είναι τόσο προφανές που ανησυχώ: το πτώμα το έχουμε, τη τελευταία κατοικία την ξέρουμε, οι τεθλιμμένοι συγγενείς κάθε χρόνο ολοκληρώνουν και από μία σύνοδο, και το απέραντο πλήθος έτοιμο από καιρό να αποδώσει το ύστατο χαίρε. Γιατί ακόμα δεν βρίσκουμε νεκροθάφτη;

2 σχόλια:

  1. Γιατί αν βρούμε νεκροθάφτη και παραδεχτούμε δημοσίως αυτό που όλοι ξέρουμε ως αληθινό, τότε θα πρέπει να παραιτηθούν τα καμάρια μας και να πάνε σπιτάκια τους. Και τότε ούτε συνοδοι κορυφής, ούτε ιδιωτικά jet, ούτε security details ούτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου Lalu.
    Οπωσδήποτε αυτοί δε θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν οι νεκροθάφτες. Ωστόσο, επείδη πτώμα είναι και μυρίζει και η δημόσια υγεία βρίσκεται ήδη σε κίνδυνο, το βασικό ερώτημα παραμένει: ποιοι είναι αυτοί που θα στείλουν επιτέλους τον πολυφίλητο νεκρό στον άλλο κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis