28.8.09

business as usual

φεύγουμε

Ωστόσο, η γενική συνέλευση των αντικαπιταλιστικών οίκων μόδας που τόσο πετυχημένα εμπορευόμαστε στα υποκαταστήματά μας αποφάσισε ομόφωνα να αφήσουμε το μαγαζί ανοιχτό για να μπορεί ο καθένας να κάνει τη λεηλασία του απρόσκοπτα και με την ησυχία του. Μπείτε μέσα και πάρτε άφοβα ό,τι κομψό προσφέρει η γκάμα των προϊόντων μας. Μπορείτε και να το κάψετε αν θέλετε.
Ξεφυλλίστε όμως πρώτα τους ανάρπαστους καταλόγους μας για καυτές εμφανίσεις και θυμηθείτε τις κολλεξιόν που άφησαν εποχή. Και αν αποφασίσετε μια παύση πυρός από τη συνεχή fashion διαμαρτυρία που φέρνει το άκρως εναλλακτικό και πολιτικοποιημένο στιλ, ρίξτε μια ματιά στην ανεπανάληπτη συλλογή αξεσουάρ που διαθέτουμε και στα αισθησιακά εσώρουχα απ' τα κομψά μας καλάθια. και απαλλαγείτε έτσι μια και καλή από το άγχος του κακού γούστου. Και επειδή πάνω απ' όλα αγαπούμε τη κουλτούρα και μας αρέσει να σπάμε τις προκαταλήψεις, μη ξεχάσετε το δώρο σας, μια υπέροχη ποιητική συλλογή που τα ίδια μας τα μανεκέν δημιούργησαν.
Η μόδα μας άλλωστε έχει φτιαχτεί από ανθρώπους που δεν κοιμούνται ποτέ για ανθρώπους που δεν κοιμούνται ποτέ από μια πόλη που επίσης δεν κοιμάται ποτέ. Η αϋπνίες μας ανοίγουν το δρόμο προς αυτές τις ευφάνταστες pret-a-porter αλλά και haute couture δημιουργίες.
Πριν αφήσουμε το μαγαζί στις διαθέσεις της εκλεκτής πελατείας, στέλνουμε θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα υπέροχα μανεκέν που ακόμα μας καθηλώνουν, δηλώνουμε αμέριστη αλληλεγγύη  στις εξαιρετικές μπουτίκ που συνεργάζονται μαζί μας και παράγουν σύνολα απαράμιλλης κομψότητας και εκφράζουμε τις πλέον θερμές ευχαριστίες σε όσους εξακολουθούν να μας προτιμούν για τις αγορές τους, σε όλους αυτούς που στριμώχνονται στο δοκιμαστήριο και βέβαια στους ανεπανάληπτους πελάτες του μήνα.
θα επιστρέψουμε με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στις αξίες μας
με τιμή
el Romandante
creative director



ΥΓ. και αφού λεηλατήσετε το μαγαζί μη ξεχάσετε να πείτε κάτι και για το νέο σας κοστουμάκι

4 σχόλια:

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis