10.5.09

και όμως, δεν είναι όλοι ίδιοι


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ"



Σύν-τροφοι -ισσες! Ο μαχητικός αγώνας διαρκείας, σε συμπόρευση με τα αγωνιζόμενα κομμάτια των μεσάζοντων και συνολικά του επιχειρηματικού υποκόσμου, υπέρ της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής είναι μονόδρομος για το βουλευτικό κίνημα. Σε αυτή τη μάχη δεν είμαστε μόνοι! Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες, τους δικαστικούς, τον κλήρο, τους ακροδεξιούς σε κοινό αγώνα και παγκοινοβουλετικό μέτωπο ενάντια στην ασυδοσία της κοινωνικής δικαιοσύνης!
Περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία η προώθηση στους κοινοβουλευτικούς αστέρες της κατεύθυνσης της ΠΑΛΗΣ για ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, για ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ η λαϊκή απαίτηση για δικαιοσύνη και της αντιδραστικής καταιγίδας που την ακολουθεί. Είναι η μόνη πρόταση πάλης προς το βουλευτικό κίνημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων της κοινοβουλευτικής γερουσίας. Είναι η μόνη πρόταση που βγάζει στο προσκήνιο τα δικαιώματα των βουλευτών σε ΜΙΖΕΣ- ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΕΙΑ - ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. Είναι η μόνη που οικοδομείται γύρω από έναν δίκαιο -για τον κοινοβουλευτισμό- στόχο και για αυτό η μόνη η οποία μπορεί να συσπειρώσει, να κινητοποιήσει σε σωστή κατεύθυνση και να επιφέρει νίκες.
Με βάση τα παραπάνω, καλούμε τους βουλευτές-μέλη του συλλόγου πανελλαδικά σε νέο γύρο συνταγματικής εκτροπής, και ουζοποσία την 16/05, 23μμ στα νέα γραφεία της βουλής, στο κοσμικό μπαρ "Αθωώθηκα". Το κοινοβουλευτικό κίνημα είναι εδώ για να ανατρέψει συνολικά το σύνταγμα, να ακυρώσει και να μπλοκάρει κάθε προσπάθεια εφαρμογής όλων των πτυχών του.

(Παρεπιπτόντως, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ. ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ)

4 σχόλια:

  1. Για τυχόν δύσπιστους:

    Άρθρο 40 του Συντάγματος:«2. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιά φορά μόνο μπορεί να αναστείλει τις εργασίες της βουλευτικής συνόδου, είτε αναβάλλοντας την έναρξη είτε διακόπτοντας την εξακολούθησή τους.3. Η αναστολή των εργασιών δεν επιτρέπεται να διαρκέσει περισσότερο από 30 μέρες ούτε να επαναληφθεί κατά την ίδια βουλευτική σύνοδο χωρίς την συγκατάθεση της Βουλής».

    Άρα είχε τρόπο ο Καραμανλής, μέσω του ΠτΔ, να ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ για 30 μέρες τις εργασίες, οπότε δεν θα υπήρχε παραγραφή των υπουργικών ευθυνών για τα σκάνδαλα, και όχι να κηρύξει ΛΗΞΗ της συνόδου.

    Για την ιστορία πάντως, η βουλευτική ασυλία που αναφέρεσαι είναι άλλο πράγμα από την παραγραφή -"αθώωση" των υπουργών.

    Έρρωσθε!
    Και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε το κόμμα ΜΑΣ, το "ΠΛΕΓΜΑ"!

    ο Αρχηγός
    Α.Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ατρεύς
    μη γράφετε τέτοια αγαπητέ...φορτώνω ακόμα περισσότερο με τον ακαταλληλότερο και θα οδηγηθώ στα άκρα...!
    @El Romandante
    Αφεντικό, υπόκεισαι σε αναδημοσίευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατρέα καλώς ήρθες, η παρατήρηση περί αναστολής και λήξης αξιοσημείωτη αλλά υπόκειται σε άλλη χώρα, λιγότερο τριτοκοσμική και σε άλλο πρωθυπουργό, περισσότερο ευδιάθετο.
    σχετικά με την ασυλία, καμία αντίρρησηα αλλά το ζουμί της πρότασής μου βρίσκεται στο "παρεπιπτόντως"

    και εννοείται βέβαια το ΠΛΕΓΜΑ στην ευρωβουλή κατεπειγόντως!

    μπαλόνι, γεια σου και σένα... με χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδιά έκλεισαν τη βουλή για να κάνουν εντατικές πρόβες: backing vocals για το Σάκη το Σάββατο. Έχουμε βουλή εμείς βρε όχι αστεία.
    Οι πρόβες λαμβάνουν χωρα στο bar "Αθωώθηκα" το οποιο θα σπονσοράρει και το ομώνυμο CD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis