28.4.11

υπάρχει ζωή μετά το γάμο;


Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, μια από τις χιλιάδες που σε αυτή τη χώρα ζει με επιδόματα και που χτυπήθηκε σκληρά από τις πρόσφατες περικοπές -αναλογικά οι απώλειες του εισοδήματος είναι τεράστιες- γιορτάζει το γάμο του παιδιού της. Ανθρώπινο και πολυέξοδο. Ο πρίγκηπας Κάρολος και η νύφη σαν απλοί άνθρωποι άκουγαν μαζί από τα i-pod τους τη μουσική που θα ακουστεί τη μεγάλη στιγμή. Ο πρωτοσέλιδος έρωτας των νεόνυμφων με κάνει να πιστεύω ξανά στην αληθινή, ανιδιοτελή αγάπη. Ο αυθεντικός, ειλικρινής πατριωτισμός των γηγενών αναβιώνει, δόξα και τιμή στους νεκρούς φαντάρους του Αφγανιστάν. Σε μια παράκρουση γενναίας λεβεντιάς απαγόρεψαν στον Σύριο πρεσβευτή να εκπροσωπήσει την αιμοσταγή κυβέρνησή του στο υπέρλαμπρο αβαείο μα το ευχάριστο μήνυμα θα το ευαγγελίσουν στις δικές τους δικτατορίες οι πρεσβευτές της Σαουδικής Αραβίας, του Μπαχρέιν και της Ζιμπάμπουε. Η φιλανθρωπική προσέγγιση του γάμου συγκινεί.  Αντίτυπα του προγράμματος θα μοιραστούν δωρέαν στους πάμπλουτους καλεσμένους και άλλα 140 χιλιάδες θα πωλούνται στους χαρούμενους κατασκηνωτές-καταναλωτές απ' έξω. Ο κομψός νυχοκόπτης-μπρελόκ με τα πρόσωπα των νεόνυμφων συγκλονίζει. Οι εμετοσακούλες με το βασιλικό γαμήλιο έμβλημα ξεπουλούν. Τα κουπόνια στα σούπερ μάρκετ καλούν χαρωπά να ψωνίσουμε φτηνά στο όνομα της επόμενης βασίλισσας. Αλλάζω τα έπιπλα στο σπίτι χάρη στις εκπτωτικές εκπλήξεις προς τιμήν των νεόνυμφων. Ήδη έχω προμηθευτεί κατά κούτες τα χαρτιά υγείας-αναμνηστικά αυτού του σπουδαίου γάμου αλλά δε σκοπεύω να τα αξιοποιήσω κατάλληλα μιας και προσδοκώ στη μελλοντική εκτόξευση της αξίας τους ως συλλεκτικά αντικείμενα από μια εποχή που θα στιγματιστεί από την επανάσταση στη Λιβύη και το καπέλο της Βικτόρια Μπέκαμ. 100 αστυνομικοί έκαναν ντου σε καταλήψεις αναρχικών και μάζεψαν 14 από αυτούς με κατηγορίες υποκλοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Οι αρχές αρνούνται τη σχέση της δράσης αυτής με το γάμο ωστόσο οι εφημερίδες τοποθετούν την είδηση δίπλα στις αποκλειστικές πληροφορίες για το νυφικό-έκπληξη. Παρήγγειλα από τώρα τη πίτσα που θα φάω αύριο - δουλειά άλλωστε δεν έχει, άφθονος χρόνος λοιπόν για να ξεράσω με τις υγείες μου. 


Από αυτό το ιστολόγιο να στείλω τα φιλιά, τις θερμότερες ευχές και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο μεγάλο μου προσωπικό καημό και κρυφό πόθο, στη μικρή αδερφή της μέλλουσας βασίλισσας, στην ακριβοθώρητη και πεντάμορφη Πίπα. 

4 σχόλια:

  1. τι εχετε παθει όλοι με την Πίπα ??
    μμμμ σιγά την ξυλοπόδαρη !!!( ατακα από την ταινία Οι θαλασσιες οι χαντρες, όταν η Αλέκα Μαβίλη αντικρυσε την πλουσια Ζωή Λασκαρη στην μοντερνα μπουατ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε Ατιμούλικο !!! Και στα δικά σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis