11.8.10

γαζέλα μαύρη σαν καλιακούδα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΟΝΤΕΛ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ  ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ

Με νύχια και με δόντια, χωρίς πολιτικούς και ανθρώπινους φραγμούς, συγκεκριμένοι μηχανισμοί του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, “διαβασμένοι” και “μιλημένοι” κατήγοροι στη “δίκη της Χάγης”, επιχειρούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Η Ναόμι Κάμπελ, η Μαύρη Γαζέλα, αυτή η καλλονή της πασαρέλας και του διεθνούς τζετ σετ κατηγορείται για ψευδή κατάθεση στο Διεθνές Δικαστήριο τη Χάγης κατά την υπεράσπιση του γνωστού εκλεκτού μας εγκληματία πολέμου πρώην προέδρου της Σιέρρα Λεόνε. Εμείς, οι Φίλοι των Σουπερμόντελ καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε αυτές τις φασίζουσες μεθοδεύσεις, που εξυπηρετούν τελικά την πολιτική του απεχθούς μπλοκ εκπροσώπων της δικαιοσύνης για απονομιμοποίηση των κοινωνικών και φυλετικών αδικιών, συκοφάντηση του λαθρεμπορίου όπλων και περιθωριοποίηση του κινήματος των ματωμένων διαμαντιών. Τα διαμάντια που πήρε η Ναόμι για τον κόπο της τα αξίζει! Επιβεβαιώνεται δε, ακόμα μια φορά, η εκτίμηση πως, από όλες τις απόψεις, η δίκη αυτή έχει πολιτικό χαρακτήρα.
Η Οργάνωση μας, κατανοώντας το δράμα, προτίθεται να στείλει άμεσα και αφιλοκερδώς προς αποτελεσματική υπεράσπιση της Ναόμι γνωστό δικηγόρο, και επίτιμο μέλος των Φίλων των Σουπερμόντελ, ο οποίος θα εγκαλέσει το δικαστήριο, θα προκηρύξει φρονηματικές διώξεις στους κατηγόρους της μελαψής καλλονής και θα προωθήσει τα σχέδια ώστε και η Ναόμι να έχει την ίδια ευνοϊκή μεταχείριση που επιφύλασσαν στο παρελθόν και στα άλλα «παιδιά» της τάξης μας και των μηχανισμών μας.
Με βάση τα παραπάνω, κυρήσουμε τη 16η Αυγούστου ημέρα πανελλαδικής δράσης για τη Ναόμι Κάμπελ και καλούμε σε επίδειξη μόδας την ίδια μέρα στη Ψαρρού της Μυκόνου. Το απόγευμα όλοι στα καλλιτεχνικά δρώμενα για τη μαύρη γαζέλα με τη συμμετοχή γνωστών μόδιστρων.

ΣΟΥΠΕΡΜΟΝΤΕΛ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΑΟΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!
ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΦΑΡΡΟΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ

4 σχόλια:

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis